Luisteren met muziekillustraties en luistertips

  • Musa vzw bood de ‘luisterkalender 2017 2018’ aan met een selectie muziekstukken, variërend van popsongs, jazznummers en werken uit de klassieke muziek. Op ieder maandblad staan titels van 3 popsongs, 2 jazznummers, 1 klassiek werk en 1 gecoverd nummer vermeld. Verderop in de kalender zijn op aparte lijsten per maand enkele  luistertips per titel terug te vinden (tekstinterpretaties zijn achterwege gelaten).
  • De luistertips geven een korte beschrijving van enkele muzikale kenmerken, die je kunt horen en volgen, waardoor voor het belangstellende oor meer te ontdekken en te beluisteren valt. Vergelijk dit bijvoorbeeld met een wijndegustatie, maar dan van muziek !
     
  • De selectie van de kalendermuziek is gebaseerd op een zo interessant en breed mogelijk aanbod, waarbij bekende en minder bekende musici, artiesten en componisten uit de pop, jazz en klassieke muziek de revue passeren. Overbekende klassieke werken, uitgesproken evergreens en algemene superhits komen minder aan bod.
     
  • Alle 83 titels (voor het jaar 2018 ) zijn te beluisteren door naar Spotify (free) te klikken,  musavzw op te zoeken waar openbare afspeellijsten terug te vinden is onder de naam ‘ Musakalender13- 24 ’.De lijsten zijn nu ook nog steeds te beluisteren !

Wat een volgend succesvol project werd, dat begon met de luisterkalender , is :

Bestelling van unieke illustraties voor jezelf of een ander , geïnspireerd op een muziek-nummer,-stuk : Een mooi geschenk voor iemand die  van muziek houdt ! 

Kunstwerkjes geïnspireerd en geïllustreerd op een favoriete muziekstuk van en voor jezelf of je vriend, kennis:      Een origineel cadeau !
Eerder abstracte illustraties, waarbij elementen uit de muziek (ritme –melodie , zangstem en instrumenten, samenklank en verloop van een nummer, ...) inspirerend werken bij het creëren van deze unieke illustratie (zie kalender)

zie verder Music at your wall


- A4 formaat :   80 €    A4 ingekaderd : 120 €

- A3 formaat : 150 €    A3 ingekaderd : 200 €

 

Info :  contacteer ons

 

Kalender 2018